TESCİL BELGESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Garanti Edilen İçerik Tablosu
Garanti Edilen İçerik | % W/W |
---|---|
Organik Madde | 20 |
Toplam Azot (N) | 24 |
Amonyum Azotu (NH4-N) | 4 |
Üre Azotu (NH2-N) | 20 |
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | 5 |
Toplam Kükürt Trioksit (SO3) | 5 |
Toplam (Humik+Fulvik) Asit | 6 |
Maksimum Nem | 20 |
Maksimum Klor (Cl) | 0,2 |
pH | 6-8 |
Bitki Çeşitlerine Göre Kullanım Miktarları
Bitki | Kullanım Zamanı | Toprakta Kullanım Miktarı (kg/da) |
---|---|---|
Narenciye, Zeytin (Yaşına Göre) | Vejetasyon dönemi başlangıvında yada erken ilkbahar döneminde | 1-4 kg/ağaç |
Sert ve Yumuşak Çekirdekli Meyve Ağaçları (Yaşına Göre) | Erken ilkbahar döneminde üst gübre olarak | 1-4 kg/ağaç |
Açık Tarla Bitkileri ve Sebzeleri | Erken ilkbahar döneminde üst gübre olarak | 50-70 kg |
Sera Sebzeleri Sezon Boyunca | Erken ilkbahar döneminde üst gübre olarak | 70-100 kg |
Pamuk, Mısır, Soğan, Enginar | 1.veya 2. Çapa sonrası, gelişme döneminde üst gübre olarak | 50-60 kg |
Çilek | Dikimden 1 ay sonra üst gübre olarak | 70-80 kg |
Muz | Vejetasyon dönemi başlangıcında | 120-150 kg |
Elma (Yaşına Göre) | Vejetasyon dönemi başlangcında yada erken ilkbahar döneminde | 1-3 kg/ağaç |
Karpuz, Kavun | Taban gübresi olarak ekim/dikimle ve üst gübre olarak | 50-80 kg |
Havuç, Turp | 1.veya 2.çapadan sonra üst gübre olarak | 40-50 kg |
Üzüm (Bağ) | Erken ilkbahar döneminde üst gübre olarak | 40-50 kg |
Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Süs Bitkileri, Kanola | Taban gübresi olarak ekimle veya vejetasyon dönemi başlangıcın üst gübre olarak | 30-40 kg |
Şeker Pancarı | Taban gübresi olarak ekimle veya vejetasyon dönemi başlangıcın üst gübre olarak | 60-70 kg |
Patates | 1.veya 2.çapadan sonra üst gübre olarak | 100-120 kg |