TESCİL BELGESİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Garanti Edilen İçerik Tablosu
Garanti Edilen İçerik | % W/W |
---|---|
Organik Madde | 20 |
Toplam Azot (N) | 21 |
Amonyum Azotu (NH4-N) | 3 |
Üre Azotu (NH2-N) | 18 |
Suda Çözünür Kükürt Trioksit (SO3) | 5 |
Toplam Kükürt Trioksit (SO3) | 10 |
Toplam (Humik+Fulvik) Asit | 12 |
Maksimum Nem | 20 |
Maksimum Klor (Cl) | 0,3 |
pH | 6-8 |
Kullanım Yeri, Zamanı ve Dozu
Ürün | Uygulama Şekli ve Zamanı | Uygulama Dozu |
---|---|---|
Turunçgiller, Meyve Ağaçları v.b. | Vejetasyon dönemi boyunca | 400 g - 4000 g /ağaç |
Domates, Biber, Kabak, Salatalık, Kavun, Karpuz, Havuç, Marul v.b. | Taban gübresi olarak, ekim/dikimle ve ÜST GÜBRE olarak. | 30-40kg/da |
Buğday, Arpa, Çeltik, Ayçiçeği, Mısır v.b. | Taban gübresi olarak, ekimle ve ÜST GÜBRE olarak. | 30-80 kg/da |
Yer Fıstığı, Soya, Fasulye v.b. | Taban gübresi olarak, ekimle ve ÜST GÜBRE olarak. | 20-25 kg/da |
Yeşil alan v.b. | Taban gübresi olarak, ekimle ve ÜST GÜBRE olarak. | 20-25 kg/da |
Yeşil alan v.b. | Taban gübresi olarak, ekimle ve ÜST GÜBRE olarak. | 10-15 kg/da |